jueves, 22 de junio de 2017

Acta de reunió entre l'Empresa i el Comitè d'Empresa, Primavera 2017 / Acta de reunión entre la Empresa y el Comité de Empresa, Primavera 2017 / Minutes of meeting between the Company and the Works Council, Spring 2017

(NOTA: Pulse aquí para versión en Castellano)
(NOTE: Click here for English version)

Hola a tothom,


Publiquem en aquest post l'Acta de la reunió mantinguda entre el Comitè d'Empresa i representants de l'empresa, en dues sessions (30 de març i 7 d'abril), i en la qual es va arribar a la conclusió de tancar una sèrie d'acords entre ambdues parts que suposaran nous beneficis per als treballadors. Els textos concrets d'aquests acords s'aniran publicant un a un en futurs posts.

Així mateix, incloem l'Acta de la reunió que va mantenir el Comitè d'Empresa posteriorment, el 7 de juny, per fixar una posició definitiva de cara a la redacció final dels Acords.

Els 12 Acords van ser finalment formalitzats el 19 de juny a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball. Els textos detallats dels Acords seran publicats un a un en futurs posts.

Podeu accedir a les actes en els següents enllaços:


Salutacions
El Comitè d'Empresa



--------------------------------------------------------------------------------

Hola a todos,

Publicamos en este post el Acta de la reunión mantenida entre el Comité de Empresa y representantes de la empresa, en dos sesiones (30 de marzo y 7 de abril), y en la que se llegó a la conclusión de cerrar una serie de acuerdos entre ambas partes que supondrán nuevos beneficios para los trabajadores.

Asimismo, incluimos el Acta de la reunión que mantuvo el Comité de Empresa posteriormente, el 7 de junio, para fijar una posición definitiva de cara a la redacción final de los Acuerdos.

Los 12 Acuerdos fueron finalmente formalizados el 19 de junio en la sede de la Dirección General de Relaciones Laborales y Calidad en el Trabajo. Los textos detallados de los Acuerdos serán publicados uno a uno en futuros posts.

Podéis acceder a las Actas en los siguientes enlaces:


Saludos
El Comité de Empresa

--------------------------------------------------------------------------------


Hello everyone,

We publish in this post the minutes of the meeting held between the Works Council and representatives of the Company in two sessions (30 March and 7 April), which concluded with the purpose to close a series of Agreements between both parts that will imply new benefits for the workers. The detailed texts of these Agreements will be published one by one in future posts.

We also include the Minutes of the meeting held by the Works Council later, on June 7, to establish a final position for the final drafting of the Agreements.

The 12 Agreements were finally formalized on June 19 at the headquarters of the General Directorate of Labor Relations and Quality at Work. The detailed texts of the Agreements will be published one by one in future posts.

You can access the meeting minutes via the following links:


Regards
The Works Council

1 comentario:

  1. Les meves més sinceres felicitacions. Tot i que falti la implementació i/o aplicació d'algunes d'elles, feia temps que no es veia cap moviment d'aquest tipus. Espero que seguiu així, i gràcies.

    ResponderEliminar