lunes, 3 de noviembre de 2014

Actualització de Documents de la Secció Sindical d'UGT / Actualización de Documentos de la Sección Sindical de UGT / Update of Documents of the UGT Union Section

(NOTA: Pulse aquí para versión en Castellano)
(NOTE: Click here for English version)

Bon dia

Per a qualsevol persona interessada en afiliar-se al sindicat UGT, us informem que s'ha actualitzat el Full d'afiliació que figura en l'àrea de la Secció Sindical d'UGT del blog (columna esquerra), per adaptar-la a la nova normativa europea sobre comptes bancaris. En aquest enllaç podeu consultar les quotes d'afiliació, en el nostre cas seria la Federació MCA (la primera que apareix). Per a qualsevol dubte o tràmit no dubteu en consultar a la Sala del Comitè, just al costat de la recepció de la Seu.

També hem incorporat un nou document en el qual figuren els serveis per a afiliats a la província de Tarragona, actualitzat a octubre de 2014. Entre aquests serveis hi figura una assegurança de vida gratuïta, assistència legal i laboral, habitatges de protecció social i descomptes de fins al 50% en tot tipus de serveis, botigues, restaurants, etc.

Salutacions

Secció Sindical d'UGT a IDIADA A.T.












---------------------------------------------------------------------------------