lunes, 29 de septiembre de 2014

Com utilitzar el blog / Cómo utilizar el blog / How to use the blog

(NOTA: Pulse aquí para versión en Castellano) 

Hola a tots i totes

En resposta a alguns dubtes que ens han arribat, a continuació expliquem detalladament els recursos que estan a la vostra disposició en aquest blog, i com utilitzar-los.

El primer que trobem sota la capçalera són els números de telèfon i adreça de correu electrònic de contacte del Comitè, que estan a la vostra disposició per a consultes durant tota la jornada laboral diürna (8: 30-17: 30). Us recordem també que a la Sala del Comitè (que està només entrar a la Seu, ​​a la dreta de Recepció, indicada amb un rètol) sempre hi haurà delegats que us podran atendre personalment.

El blog es divideix en tres columnes. En la columna central anirem postejant entrades segons els temes que van sorgint. Igual que els comunicats per correu (que seguirem fent quan es tracti de qüestions de màxima urgència i/o rellevància per a tota la plantilla), les entrades estan en els tres idiomes que es fan servir en l'empresa: català, castellà i anglès, per aquest ordre. A la pàgina d'entrada del blog sempre estaran visibles els primers paràgrafs de la versió en català dels últims posts, però per llegir cada entrada completa i/o en qualsevol dels altres dos idiomes, només cal prémer en el text ataronjat que diu "Seguir llegint ", al final de la vista prèvia de cada post, i desplaçar la pàgina cap avall.