martes, 18 de noviembre de 2014

Reunió del Comitè del 13 de novembre 2014 / Reunión del Comité del 13 de noviembre 2014 / Works Council Meeting of the 13th of November 2014

(NOTA: Pulse aquí para versión en Castellano)
(NOTE: Click here for English version)

Hola a tots i totes

El 13 de novembre va tenir lloc la segona reunió ordinària del Comitè d'Empresa (CE) en la present legislatura. Us donem compte breument dels assumptes discutits en la mateixa.

Per començar, es va informar amb detall del que ha passat a la reunió amb la Direcció d'Empresa del 23 d'octubre als delegats que no van poder assistir a aquesta ocasió. Es va informar també que, malgrat que en aquell moment s'havia acordat celebrar una reunió extraordinària del Comitè de Seguretat i Salut (CSS) per esmenar el desacord existent sobre una acta anterior, aquesta de moment no ha tingut lloc, i entenem que el tema es tractarà en la pròxima reunió ordinària del CSS, prevista per al dimecres 19 de novembre. Aquest és un assumpte que preocupa molt als delegats de prevenció del Comitè, ja que d'aquell acta es deriven mesures de seguretat de pistes sobre les que ara mateix hi ha seriosos desacords.