lunes, 17 de noviembre de 2014

Constitució de la Comissió d'Igualtat / Constitución de la Comisión de Igualdad / Constitution of the Equality Comission

(NOTA: Pulse aquí para versión en Castellano)
(NOTE: Click here for English version)

Bon dia a tots i totes

En compliment dels preceptes de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes (LOIEMH), s'ha constituït formalment la Comissió d'Igualtat (CI) d'IDIADA AT, encarregada d'actualitzar i desenvolupar el Pla d'Igualtat de l'empresa. En aquest post us oferim un breu resum del procés seguit.

Després de l'elecció dels representants per al nou Comitè d'Empresa (CE), en la Constitució formal del mateix (veure post del 7 d'agost) van ser designats tres nous delegats d'Igualtat (DI) del CE perquè entressin a formar part, juntament amb representants de l'empresa, de la CI d'IDIADA.

La primera reunió de la nova CI va tenir lloc després del període de vacances estivals, el 30 de setembre (Cliqueu aquí per veure l'acta, en castellá). A ella assistim els nous delegats del Comitè, així com alguns dels membres de l'anterior CI, l'última reunió havia tingut lloc a l'abril del 2013 (cliqueu aquí per veure l'acta; cliqueu aquí per veure la presentació annexa).