lunes, 19 de octubre de 2015

Actes de reunió de la Comissió d'Igualtat, 2014-2015 / Actas de reunión de la Comisión de Igualdad, 2014-2015 / Meeting minutes of the Equality Commission, 2014-2015

Hola a tots i totes

Us informem en aquest post que, després de les dues primeres reunions de les que es va informar al novembre de l'any passat, hem pujat les actes de les últimes quatre reunions de la Comissió d'Igualtat (CI), que es troben ja enllaçades en la secció dedicada a Igualtat de la columna dreta d'aquest blog. Es tracta de les següents:

(Totes redactades en castellà)

La propera reunió de la CI tindrà lloc a finals del mes d'octubre.

Salutacions 

El Comitè d'Empresa

 ---------------------------------------------------------------------------

Hola a tod@s

Os informamos en este post de que, tras las dos primeras reuniones de las que se informó en noviembre del año pasado, hemos subido las actas de las últimas cuatro reuniones de la Comisión de Igualdad (CI), que se encuentran ya enlazadas en la sección dedicada a Igualdad de la columna derecha de este blog. Se trata de las siguientes:
La próxima reunión de la CI tendrá lugar a finales del mes de octubre.

Saludos
El Comité de Empresa

---------------------------------------------------------------------------

Hello everyone
We inform you in this post that, after the first two meetings that were reported in November last year, we have uploaded the minutes of the last four meetings of the Equality Commission, which are already linked in the section about Equality on the right column of this blog. They are the following:
(All of them in Spanish)

The next meeting of the EC will take place at the end of October.

Regards
The Works
Council